Johannes Hansen Podcast: Avsnitt 97 Hur bryter jag negativt tänkande?

Avsnitt 97: Hur bryter jag negativt tänkande?

Veckans avsnitt är en personlig favorit. Det kan mycket väl vara det avsnittet som jag har tyckt mest om att lyssna igenom det senaste året. Jag börjar med frågan om din inställning till förändring och fortsätter med förståelsen för varför det är lätt att avfärda personlig utveckling. Jag ger dig insikten kring vilket mindset som utgör en stark psykologi. Sen följer jag upp med 5 steg för att vända negativa tankemönster med helt avgörande övningar för att steg-för-steg till träna dig till att se livet på ett sätt som gör dig modig och handlingskraftig. Lyssna och gör jobbet! Finns på Apple Podcasts, Acast och Spotify.

Personliga reflektioner som påminner dig om att du behöver utmana dig själv för att växa som människa. Lyssna på samma avsnitt så ofta du kan.

Nya boken Starkare

Johannes Hansen är Sveriges främsta mentala rådgivare och jobbar dagligen med flera av våra största stjärnor inom sport, musik och näringsliv. Han är författare till böckerna Fuck Your Fears, Tough Love, Peppa mig eller flytta på dig och Starkare.