”Var på min första Open Session nu i måndags, och det var nog ett av de bästa valen jag gjort i mitt liv. Mitt liv känns redan mycket bättre och jag är i full gång med Tough Love. Tack så mycket, Johannes.”

Johannes Hansen Live - Open Session

för alla med en hunger på att förverkliga sina drömmar!

Open Session är en utmanande inspirationsshow för alla som vill få verktygen att lyfta sitt liv och prestation till nästa nivå.

”Om du inte varit på en Open Session med Johannes, tag genast tillfället i akt! Det är så inspirerande att med enkla, utmanande frågor på ett snabbt vis ringa in kärnfrågan och dina möjligheter att förändra dig själv. Våga investera i dig själv!”

”Grym på att pin-pointa varje problem. Samt rolig och inspirerande att lyssna på så klart.”

”Jag hade höga förväntningar inför men kunde aldrig tro att det skulle ge mig så mycket. Efteråt kände jag mig starkare, jag hade fått en hel del att jobba med men det kändes spännande nu. Längtar så tills nästa gång jag får träffa honom igen !!”

”Så bra! ALLA borde unna sig att gå och lyssna på Johannes Hansen!”

”Johannes säger sanningen om de allra flesta av oss – eller för att vara mer specifik: om Mig. Det som var intressant (och förutsägbart, efter att ha medverkat på gårdagens Open Session) var den där dova känslan av irritation och frustration jag kände i kroppen när jag gick hemåt efteråt. Du vet exakt vad du gör, Johannes. Och jag säger Fuck You! För att du så skoningslöst avslöjade exakt det som ´hindrar´ mig från att utvecklas i den riktning jag önskar: mig själv!”

”Rekommenderas starkt!”

”Han är så genuint ärlig, rak och tydlig. Verkligen den största inspirationen och förebilden i mitt liv och en dag kommer jag stå på scenen och föreläsa precis som han och då är det oxå mycket pga av att man hittar en av hans texter när man tänkt ge upp.”

”Tack för igår! Du är grym och konkret. Rekommenderar stark om du vill få kick i ditt liv och ändra din tänkande.”

”Open sessions är fantastiskt och man kan gå på det många gånger, alltid olika perspektiv! Man får chansen att ställa frågor och få raka svar. Han har ingen agenda för någon, inget sätt att leva är bättre eller sämre du väljer själv vad du vill fokusera på. Köp biljett och gå dit!”

”Klockrent från start till slut.”

”Har lyssnat på grymma Johannes Hansen i Malmö ikväll! Han är så briljant på att läsa av människor, förstå situationer och hitta kärnan i det människor säger. Och så blandar han det med humor. Personlig utveckling när den är som bäst. Nu är det handlingskraft som gäller.”

”Klart bästa för mig och rekommenderas starkt om du vill något med ditt liv”

”Tuff, inspirerade och utan krusiduller. Rak, tydlig och ger speglingar så du får en smäll så det går inte att missa att du måste ta tag i dig själv och sluta ge bortförklaringar varför det är som det är!”

”Så inspirerande och motiverande! Utmana rädslan och acceptera träningsvärken!”

”Träffsäkerheten, tydligheten och exemplen går rakt in i hjärta och hjärna så att jag inte kan värja mig. jag kommer inte undan och det är bra.”

Boka biljetter