Johannes Hansen är Sveriges främsta mentala rådgivare

Johannes Hansen är Sveriges främsta mentala rådgivare som dagligen jobbar med flera av våra största stjärnor inom sport, musik och näringsliv. Han är författare till boken FUCK YOUR FEARS och som föreläsare anlitas han för att inspirera allt från entreprenörer, gymnasieelever, högskolestudenter och chefer i flera av Sveriges största företag med sitt budskap att du behöver utmana dig själv för att växa som människa.

Johannes Hansen är expert på psykologin inom ledarskap, förändring och prestation, och utmanar dig till att tänka större och bli mentalt starkare för att maximera din potential. Han är utbildad hos två av världens främsta inom personlig utveckling; Bob Proctor och Anthony Robbins.

Han har specialiserat sig på att träna människor till att våga kliva utanför sina trygghetszoner för att uppnå sina mål, och är personlig rådgivare till ledare inom musik, sport och näringsliv.

Sedan 2007 har Johannes tränat ett par tusen entreprenörer i personligt ledarskap, inspirerat tiotusentals gymnasielever att bli modigare och föreläst för chefer i några av Sveriges största företag. Över 150 000 personer har sett honom på scen.

Utöver rådgivningsprogram med klienter och föreläsningar har Johannes skrivit debutboken Fuck Your Fears som även finns att köpa som ljudbok.

Han skriver dagligen på sin Facebooksida med fler än 35 000 fans som når över 250 000 läsare i veckan. Han skriver även längre texter på sin nystartade blogg.

I januari 2016 släpptes det första avsnittet i podcastserien In Your Face With Love där Johannes bjuder på personliga reflektioner kring psykologi och ledarskap.

Läs mer om Johannes drivkraft
Se filmen om Johannes resa

Mental rådgivning för dig som vill maximera din potential

Efter tio års studier och träning med över 4 000 timmars erfarenhet av personlig rådgivning designar Johannes Hansen mentala träningsprogram för människor som vill utvecklas till nästa nivå.

All förändring kräver mod. Mod är en muskel vi med rätt teknik kan träna upp precis som biceps. Människor kommer skratta åt dig, du kommer göra fel och chansen finns att det inte blir som du tänkt dig. Men modiga människor gör det ändå.

Inspirationsföreläsare som utmanar

Med humor och en härlig kontakt med publiken lär Johannes Hansen ut hur viktigt det är att göra det som känns obekvämt, att magkänslan ofta leder oss i fel riktning och varför det är tjänstefel att ha en oskön attityd.

Hans föreläsningar är fyllda med tankesätt och kraftfulla verktyg för hur vi kan träna oss själva till att bli modigare och mer handlingskraftiga. Allt levererat med en provocerande kärlek som får dig att vilja ha mer.

TV4, Viasat, Swedbank, Ung Cancer, och Electrolux Home anlitar Johannes Hansen för att utmana chefer och medarbetare. Sveriges gymnasieskolor och universitet använder honom för att inspirera sina studenter till att våga ta steget ut i arbetslivet. Över 150 000 personer har sett honom på scen.

När du vet vad du vill göra och hur du skulle kunna göra det
– varför gör du det inte?

Anlita Johannes Hansen för att växa snabbt

Precis som det är de sista repetitionerna på gymmet som gör att dina muskler växer snabbt så är det dom obekväma besluten som får dig att växa snabbt både personligt och professionellt.

Johannes Hansen har tränat människor i alla sammanhang, åldrar och branscher – från ledningsgrupper, säljteam och entreprenörer till mediaprofiler, kommunalarbetare och högstadieelever.

Formatet anpassas alltid efter behov och kan variera från en 30 minuter lång föreläsning för en mindre publik till ett flerårigt rådgivningsprogram för ledare eller ett nationellt utvecklingsprojekt på två år.