Johannes Hansen är Sveriges främsta mentala rådgivare

Han jobbar dagligen med flera av våra största stjärnor inom sport, musik och näringsliv. Han har talat inför över 150 000 personer med sitt budskap att du behöver utmana dig själv för att växa som människa.

Sedan 2007 har Johannes tränat ett par tusen entreprenörer i personligt ledarskap, inspirerat tiotusentals gymnasielever till att bli modigare och talat inför chefer i några av Sveriges största företag.

Utöver rådgivningsprogram med klienter och framträdanden på scen har Johannes skrivit böckerna Tough Love (2018) och Fuck Your Fears (2014) som även finns att köpa som ljudbok.

Han skriver dagligen på sin Facebooksida med fler än 45 000 fans som når över 250 000 läsare i veckan. Han skriver även längre texter på sin blogg.

I januari 2016 släpptes det första avsnittet i podcastserien In Your Face With Love där Johannes bjuder på personliga reflektioner kring psykologi och ledarskap som har fler än 350 000 lyssningar.

Läs mer om Johannes drivkraft
Se filmen om Johannes resa

Mental rådgivning för dig som vill maximera din potential

Efter tio års studier och träning med över 4 000 timmars erfarenhet av personlig rådgivning designar Johannes Hansen mentala träningsprogram för människor som vill utvecklas till nästa nivå.

All förändring kräver mod. Mod är en muskel vi med rätt teknik kan träna upp precis som biceps. Människor kommer skratta åt dig, du kommer göra fel och chansen finns att det inte blir som du tänkt dig. Men modiga människor gör det ändå.

Inspirationsföreläsare som utmanar

Med humor och en härlig kontakt med publiken lär Johannes Hansen ut hur viktigt det är att göra det som känns obekvämt, att magkänslan ofta leder oss i fel riktning och varför det är tjänstefel att ha en oskön attityd.

Hans föreläsningar är fyllda med tankesätt och kraftfulla verktyg för hur vi kan träna oss själva till att bli modigare och mer handlingskraftiga. Allt levererat med en provocerande kärlek som får dig att vilja ha mer.

TV4, Viasat, Swedbank, Ung Cancer, och Electrolux Home anlitar Johannes Hansen för att utmana chefer och medarbetare. Sveriges gymnasieskolor och universitet använder honom för att inspirera sina studenter till att våga ta steget ut i arbetslivet. Över 150 000 personer har sett honom på scen.

När du vet vad du vill göra och hur du skulle kunna göra det
– varför gör du det inte?

Anlita Johannes Hansen för att växa snabbt

Precis som det är de sista repetitionerna på gymmet som gör att dina muskler växer snabbt så är det dom obekväma besluten som får dig att växa snabbt både personligt och professionellt.

Johannes Hansen har tränat människor i alla sammanhang, åldrar och branscher – från ledningsgrupper, säljteam och entreprenörer till mediaprofiler, kommunalarbetare och högstadieelever.

Formatet anpassas alltid efter behov och kan variera från en 30 minuter lång föreläsning för en mindre publik till ett flerårigt rådgivningsprogram för ledare eller ett nationellt utvecklingsprojekt på två år.