Om Johannes Hansen

Sveriges främsta mentala rådgivare

Johannes jobbar dagligen med flera av våra största stjärnor inom sport, musik och näringsliv. Som föreläsare utmanar han till att tänka större och bli mentalt starkare för att maximera potential. Han har talat inför över 150 000 personer med sitt budskap att du behöver utmana dig själv för att växa som människa.

TV4, Viasat, Swedbank, Ung Cancer, och Electrolux Home anlitar Johannes Hansen för att utmana chefer och medarbetare. Sveriges gymnasieskolor och universitet använder honom för att inspirera sina studenter till att våga ta stora steg ut i arbetslivet. Över 150 000 personer har sett hans föreläsningar.

Sedan 2007 har Johannes tränat ett par tusen entreprenörer i personligt ledarskap, inspirerat tiotusentals gymnasielever till att bli modigare och talat inför chefer i några av Sveriges största företag.

Utöver rådgivningsprogram med klienter och framträdanden på scen har Johannes skrivit böckerna Tough Love (2018) och Fuck Your Fears (2014) som även finns att köpa som ljudbok.

Han skriver dagligen på sin Facebooksida med fler än 48 000 fans som når över 250 000 läsare i veckan. Han skriver även längre texter på sin blogg.

I januari 2016 släpptes det första avsnittet i podcastserien In Your Face With Love där Johannes bjuder på personliga reflektioner kring psykologi och ledarskap som har fler än 450 000 lyssningar.

» Läs mer om Johannes drivkraft
» Se filmen om Johannes resa