Shop

Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.
Johannes Hansen Live: Open Session Stockholm 14 apr 2020

Johannes Hansen Live: Open Session

14/4 202018:30-20:30 495 kr

Läs vad andra säger om Open Session

Open Session är en utmanande inspirationsshow för alla som vill få verktygen att lyfta sitt liv och prestation till nästa nivå.

Under två timmar fyllda av konkret inspiration kommer du lära dig att sätta ord på dina tankar, och ges även en frivillig möjlighet att ställa dina frågor direkt till Johannes för att få rådgivning live inför publik.

Vad är nästa steg i min utveckling? Hur kommer jag fram till vad jag vill? Hur tränar jag upp mitt mod för att våga? Hur gör jag för att sluta skjuta upp saker?

Johannes Hansen är Sveriges främsta mentala rådgivare och jobbar dagligen med flera av våra största stjärnor inom sport, musik och näringsliv. Han är författare till böckerna Fuck Your Fears (2014), Tough Love (2018) och Peppa mig eller flytta på dig (2019). Med tusentals timmars erfarenhet av att träna ledare inom alla områden, så öppnar han nu dörrarna för vem som helst som vill bli utmanad och inspirerad. Open Session är för dig som vill börja börja designa ditt liv, bryta nya gränser, och lära dig prestera när det betyder som mest.

Open Session är kvällen för alla med en hunger på att förverkliga sina drömmar!

Incheckningen öppnar 30 minuter före – kom i tid.

Köp- och bokningsvillkor för biljetter

Lokalen har ett begränsat antal rullstolsplatser – kontakta oss vid bokning.

Har du frågor om eventet?
Kontakta oss på:
Det finns inga produkter i varukorgen