Om Johannes Hansen

Boka Johannes till nästa event

150 000 personer har redan sett honom

Johannes Hansen är Sveriges främsta mentala rådgivare som dagligen jobbar med flera av våra största stjärnor inom sport, musik och näringsliv. Som föreläsare utmanar han till att tänka större och bli mentalt starkare för att maximera potential.

Flera av Sveriges största företag anlitar Johannes Hansen som talare för att utmana chefer och medarbetare på större och mindre personal- och ledarskapsdagar. Högskolor använder honom för att inspirera sina studenter till att våga ta stora steg ut i arbetslivet och gymnasieskolor samlar sina elever och lärare i större arenor för att utmanas av honom till att träna upp sitt mod.

Sedan 2007 har ett hundratal företag och organisationer anlitat honom till allt från kickoffer, säljkonferenser, förändringsprocesser, jubiléer och inspirationsfrukostar.

Läs vad andra säger om Johannes

Innehåll

Johannes insatser är mentala träningspass fyllda med tankesätt och kraftfulla verktyg för hur vi kan träna oss själva till att bli modigare och mer handlingskraftiga för att maximera vår potential. Allt levererat med en provocerande kärlek som får dig att vilja ha mer.

Med mer än tio års erfarenhet och tusentals rådgivningstimmar, individuellt och i grupp med sina klienter, har han skapat en unik inblick i våra mänskliga beteenden som han på ett underhållande och insiktsfullt sätt använder för att inspirera och utmana er publik till nya perspektiv på vad som är möjligt för er.

Därför anlitar ni Johannes

När företaget växer eller står inför en omorganisation som kräver ett starkt och tydligt ledarskap.

När ni vill inspirera era medarbetare till att känna ett eget ansvar för de gemensamma målen framåt.

När ni ska fira det hårda jobbet ni har gjort med en personlig belöning som fokuserar på varje individs egen utveckling.

När ni vill får ny energi och en känsla för att det är dags för nästa nivå.

Innehåll i föreläsning

Vill du få mera material?

Se Johannes filmer, lyssna på podcasten, och läs Johannes blogg. Du kan du även ladda ner PDF-presentation om Johannes här.

För kontakt med Johannes Hansen
Ring eller maila Magnus på:

 

Välkommen med din
förfrågan

Ditt namn*

Företag eller org.

Din e-postadress*

Telefon*

Önskat datum

Stad/ort

I vilket sammanhang önskar ni anlita Johannes?

Språk

Storlek på publik

Hur hittade du hit?*

Jag godkänner att mina uppgifter lagras och används för att kontakta mig.

 

”Vi har bokat alla tunga namn i Sverige till våra säljkonferenser, och du är ta-mig-fan det bästa vi har sett!”

VIASAT

”Johannes insats var enastående. Vi rekommenderar honom varmt! Att vi bokade honom till samma event inför samma publik två år i rad säger egentligen allt.”

ELECTROLUX HOME

”Att se honom utmana – sätta ledaren i fokus för att sedan klockrent utmana dennes sanningar – är något som jag kan rekommendera varje företagsledare att uppleva med sitt team.”

SYSTEMBOLAGET

”Så jäkla skönt med en föreläsare som utmanar direkt. Efter ett par minuter är du helt fast. Johannes hjälpte mig själv och företaget att röra oss framåt snabbare.”

TV4

”Johannes Hansen är den enda livscoach i Sverige som är värd sig namnet, och en briljant föreläsare.”

ALEXANDER BARD