Boka föreläsare Johannes Hansen

150 000 personer har redan sett honom

Johannes Hansen är Sveriges främsta mentala rådgivare som dagligen jobbar med flera av våra största stjärnor inom sport, musik och näringsliv. Som föreläsare utmanar han till att tänka större och bli mentalt starkare för att maximera potential.

TV4, Viasat, Swedbank, Ung Cancer, och Electrolux Home anlitar Johannes Hansen för att utmana chefer och medarbetare. Sveriges gymnasieskolor och universitet använder honom för att inspirera sina studenter till att våga ta stora steg ut i arbetslivet. Över 150 000 personer har sett hans föreläsningar.

Johannes insatser är mentala träningspass fyllda med tankesätt och kraftfulla verktyg för hur vi kan träna oss själva till att bli modigare och mer handlingskraftiga. Allt levererat med en provocerande kärlek som får dig att vilja ha mer.

Ring eller maila för mer information
Kontakta Magnus Karlsson på:

Välkommen med din
förfrågan

Ditt namn*

Företag eller org.

Din e-postadress*

Telefon*

Önskat datum

Stad/ort

I vilket sammanhang önskar ni anlita Johannes?

Språk

Storlek på publik

Hur hittade du hit?*

Jag godkänner att mina uppgifter lagras och används för att kontakta mig.

 

”Vi har bokat alla tunga namn i Sverige till våra säljkonferenser, och du är ta-mig-fan det bästa vi har sett”

VIASAT

”Att se honom utmana – sätta ledaren i fokus för att sedan klockrent utmana dennes sanningar – är något som jag kan rekommendera varje företagsledare att uppleva med sitt team.”

SYSTEMBOLAGET

”Så jäkla skönt med en föreläsare som utmanar direkt. Efter ett par minuter är du helt fast. Johannes hjälpte mig själv och företaget att röra oss framåt snabbare.”

TV4

”Johannes Hansen är den enda livscoach i Sverige som är värd sig namnet, och en briljant föreläsare.”

ALEXANDER BARD