Blogg - Johannes Hansen
 • Blogg  Johannes Hansen blogg: Investera i din egen utveckling

  Investera i din egen utveckling

  Jag kastade mig in i det här jobbet och startade det som i dag är min verksamhet med att göra en stor investering. Jag lånade pengar för att bli inspirerad och blev tränad av de bästa förebilderna som jag kände till. På många sätt skulle det kunna kallas naivt och givetvis visste jag knappt vad det var jag gav mig in på, för jag hade ingen erfarenhet av något liknande. Men i dag är den där första investeringen något jag ser tillbaka på med tacksamhet. Med det vill jag inspirera dig, för tro mig, jag vet hur snabbt det går att fastna i tankar om att det är omöjligt och alldeles för dyrt, utan att du ens har tittat på en prislapp.

  Johannes Hansen podcast avsnitt 38

  Avsnitt 38: Nya mål, nya relationer

  Gå med på att dina relationer kommer att förändras, bytas utoch förnyas i takt med att du utvecklas. Nya intressen innebär nya människor och olika kapitel i ditt liv innebär olika behov. Hitta ditt sätt att säga ifrån, skapa distans, utveckla eller avsluta relationer i takt med att du går din egen väg.

  Johannes Hansen blogg: Din rädsla för pengar

  Rädslan för pengar

  Det är viktigt att förstå hur mycket rädslor som finns förknippade med pengar. Men framför allt så måste du som strävar efter att utvecklas förstå hur snabbt du förmodligen blir helt paralyserad när din hjärna får för sig att du tar ekonomiska risker.

  Johannes Hansen podcast avsnitt 37

  Avsnitt 37: Gör ditt bästa

  Det är slut på att tillåta dina små tankar hindra dig från att göra saker som ditt hjärta slår hårt för. Det finns en väg framåt. Det är dags att bli smart och vältränad.

  Johannes Hansen blogg ny bok Tough Love

  Allt nytt känns svårt

  Har du tänkt på att det mesta som du inte har gjort tidigare känns svårt? Kommer du ihåg oron inför din första resa till en annan stad eller din första flygresa utomlands? Kommer du ihåg hur lång tid du behövde för att tänka på vad du skulle packa? Även om du hade mer än en…