Blogg - Johannes Hansen
 • Blogg  Johannes Hansen blogg: Kostymen kväver honom

  Kostymen håller på att kväva honom

  Jag känner hur det pirrar till i bröstet av glädje. Han tvingar fram ett leende, är det något som pressar honom? Vi stannar och hälsar. Jag minns honom som så levande – hur han tyckte om att driva med oss vänner. Hans långa filosofiska utläggningar.

  Johannes Hansen podcast: Framgångsrik och misslyckad

  Avsnitt 43: Framgångsrik och misslyckad

  En exit med många miljoner på kontot, en världstitel eller rekordförsäljning av plattor. ”Jag trodde allting skulle kännas annorlunda, men nu mår jag förjävligt.” Framgångsdepression. Du har hört berättelser om genombrotten när alla drömmar blev verklighet, men istället för glädje och tillfredställelse så kände personen bara tomhet och brister ut i ett förtvivlat; ”var det här allt?”. Du kan uppnå dina mål och fortfarande sakna det du behöver.

  Johannes Hansen blogg: Sluta fastna i orättvisor

  Sluta fastna i orättvisor

  När du överskattar talang, fyller ditt huvud med orättvisor och underskattar hård träning – då är du inte bara bekväm och ogenomtänkt. Du ger även dig själv en motorväg till hopplöshet varje gång du möter motstånd.

  Johannes Hansen podcast avsnitt 42: Vi är alla annorlunda

  Avsnitt 42: Vi är alla annorlunda

  Jag ser det lilla köket genom svidande ögon. Mamma är suddig och står en meter framför mig. Hela min kropp är redo för krig. Avsnitt fyrtiotvå påminner dig om att äga din historia, och att vi alla är annorlunda.

  Johannes Hansen podcast avsnitt 41: 7 avsnitt i ett

  Specialavsnitt 41: 7 avsnitt i ett

  För dig som vill lyssna på en längre podd så släpper jag ett specialavsnitt med Topp 7 rakt efter varandra i en ordning som inspirerar dig till att maxa din potential.