Johannes Hansen blogg: Utbildning och bakgrund

Utbildning och bakgrund

I avsnitt #98 av podden svarar jag på frågor om mitt jobb, min utbildning i bl.a. USA samt ger dig boktips och berättar om min bakgrund och varför jag gör det jag gör. Det är ett längre avsnitt för att ge dig ett större sammanhang. Orkar du inte lyssna, då är det här inget jobb för dig.

Tidskoder för avsnittet

Vad jobbar du med Johannes Hansen?

Svarar 3:35 in i podden.

Bakgrund till vilken utbildning har Johannes Hansen?

Svarar 16.40 in i podden.

Vad har Johannes Hansen för utbildning?

Svarar 33:40 in i podden.

Vilka böcker rekommenderar Johannes Hansen?

Svarar 36:40 in i podden.

Jag skulle vilja jobba för dig, hur ska jag göra?

Svarar 37:50 in i podden.

Vad är den bästa strategin för att starta restan mot att bli föreläsare?

Svarar 38:15 in i podden.

Hur kommer jag igång om jag vill bli coach?

Svarar 41:20 in i podden.

Lyssna på avsnittet som startade Johannes resa.

Svarar 44:06 in i podden.

Om du vill lyssna vidare efter det här avsnittet så rekommenderar jag avsnitt #92 Sätt målen för 2020 och avsnitt #58 Hur kommer jag fram till vad jag vill?.

Böckerna Fuck Your Fears och Tough Love som jag berättar om i det här avsnittet hittar du på johanneshansen.com/shop. Du hittar även böckerna som ljudbok på alla dom båda på alla stora plattformarna.

Nya boken Starkare

Johannes Hansen är Sveriges främsta mentala rådgivare och jobbar dagligen med flera av våra största stjärnor inom sport, musik och näringsliv. Han är författare till böckerna Fuck Your Fears, Tough Love, Peppa mig eller flytta på dig och Starkare.