Johannes Hansen blogg: Vem är Johannes Hansen?

Vem är Johannes Hansen?

Johannes jobbar dagligen med flera av våra största stjärnor inom sport, musik och näringsliv. Han vill utmana alla till att bli mentalt starkare för att maximera sin potential. Han har talat inför över 150 000 personer med sitt budskap att du behöver utmana dig själv för att växa som människa.

Bland annat TV4, Microsoft, Viasat, Swedbank, Ung Cancer, Grant Thornton, Scandia, Systembolaget och Electrolux Home anlitar Johannes Hansen för att utveckla chefer och medarbetare. Sveriges gymnasieskolor och universitet har under många år använt honom för att inspirera sina studenter till att våga ta stora steg ut i arbetslivet.

Sedan 2007 har Johannes rådgivit ett par tusen entreprenörer i sina tillväxtresor för att maxa potential, inspirerat tiotusentals studenter till att bli modigare och tränat ledarskapet för chefer i flera av Sveriges största företag.

Utöver rådgivningsprogram med klienter och framträdanden på scen har Johannes skrivit böckerna Tough Love (2018), Fuck Your Fears (2014), Peppa mig eller flytta på dig (2020) och Starkare (2020).

Han skriver dagligen på sin Facebooksida med fler än 60 000 fans som når över 250 000 läsare i veckan. Han skriver även längre texter på sin blogg.

I januari 2016 släpptes det första avsnittet i podcastserien Johannes Hansen Podcast där han bjuder på personliga reflektioner kring psykologi och ledarskap som har fler än 2 miljoner lyssningar. Podden finns även på Apple Podcasts, Acast och Spotify.

Läs mer om Johannes drivkraft
Se filmen om Johannes resa

Lyssna på podden som svarar på frågan ”Vem är Johannes Hansen?”

I det här avsnittet får du lyssna till en serie klipp när Johannes gästar Framgångspodden och Ångestpodden – som du såklart hittar hela versionerna av genom att googla. Du får svar på frågorna vem Johannes är, vad han jobbar med, vad som påverkat honom under uppväxten och hur det gick på en av de första föreläsningar.

Du kommer att kunna använda avsnittet till att fundera på vad som har format dig till den du är, fundera över dina drivkrafter och formulera varför det är viktigt just nu att utmana dina rädslor. Lyssna, reflektera och gör din handlingsplan!

Nya boken Starkare

Johannes Hansen är Sveriges främsta mentala rådgivare och jobbar dagligen med flera av våra största stjärnor inom sport, musik och näringsliv. Han är författare till böckerna Fuck Your Fears, Tough Love, Peppa mig eller flytta på dig och Starkare.