Gästar Framgångspodden med Alexander Pärleros

Gästar Framgångspodden

Lyssna på avsnittet från Framgångspodden med Alexander Pärleros som handlar om vanliga livsproblem, hur du övervinner rädsla och tränar dig själv mentalt och hur du börjar designa ditt liv.

Vi pratar bland annat om varför du sätter mål, hur du hanterar prestationsångest och vad du behöver göra för att övervinna dina rädslor. Men även ledarskap, sätta rätt ambitionsnivå och varför jag tycker det är idiotiskt att gå upp för tidigt på morgonen.

Lyssna på avsnittet här:

Nya boken Starkare

Johannes Hansen är Sveriges främsta mentala rådgivare och jobbar dagligen med flera av våra största stjärnor inom sport, musik och näringsliv. Han är författare till böckerna Fuck Your Fears, Tough Love, Peppa mig eller flytta på dig och Starkare.