Johannes Hansen Podcast: Hur blir jag bättre på försäljning?

Avsnitt 85: Hur blir jag bättre på försäljning?

Veckans avsnitt gör dig bättre på att sälja. Nej, du behöver verkligen inte jobba som säljare för att tjäna på att bli bättre på försäljning. Mycket i livet blir bättre när du får större inflytande. Du kommer att få rätt mindset och fem strategier som får andra människor att vilja göra som du vill. Finns även på iTunes, Acast och Spotify.

Personliga reflektioner som påminner dig om att du behöver utmana dig själv för att växa som människa. Lyssna på samma avsnitt så ofta du kan.

 

Vill du få ännu fler verktyg för att bli mentalt starkare?

Då ska du ta med dig dina vänner och komma på nästa Open Session.

Johannes Hansen är Sveriges främsta mentala rådgivare och jobbar dagligen med flera av våra största stjärnor inom sport, musik och näringsliv. Han är författare till böckerna Fuck Your Fears, Tough Love och Peppa mig eller flytta på dig.

Säkra dina biljetter till Johannes Hansen Live - Open Session