Johannes Hansen Podcast: Ska man verkligen förlåta alla trauman?

Avsnitt 83: Ska man verkligen förlåta alla trauman?

I veckans avsnitt lär du dig att att gå vidare. Avslutade relationer, trauman, övergrepp och svek förändrar oss. Ibland för livet. Därför vill jag ge dig rätt mindset och tydliga steg för att göra upp med din historia och för att förlåta. Jag har stor respekt för att du gör jobbet med dig själv. I det här avsnittet betyder det extra mycket. Det kan förändra ditt liv. Finns även på iTunes, Acast och Spotify.

Personliga reflektioner som påminner dig om att du behöver utmana dig själv för att växa som människa. Lyssna på samma avsnitt så ofta du kan.

Nya boken Starkare

Johannes Hansen är Sveriges främsta mentala rådgivare och jobbar dagligen med flera av våra största stjärnor inom sport, musik och näringsliv. Han är författare till böckerna Fuck Your Fears, Tough Love, Peppa mig eller flytta på dig och Starkare.