Johannes Hansen Podcast: Bli bättre på att ta viktiga samtal

Avsnitt 80: Bli bättre på att ta viktiga samtal

I det här avsnittet närmar vi oss kärnan och även lösningen till att allt på ganska kort tid ska kunna kännas så mycket bättre i ditt liv. Att prata med någon, att lätta på hjärtat och att förstå att det som har blivit så stort i ditt huvud ofta blir så mycket lättare när du förstår på vilket sätt andra människor tänker och upplever världen annorlunda än du. Finns även på iTunes, Acast och Spotify.

Personliga reflektioner som påminner dig om att du behöver utmana dig själv för att växa som människa. Lyssna på samma avsnitt så ofta du kan.

 

Vill du få ännu fler verktyg för att bli mentalt starkare?

Då ska du ta med dig dina vänner och komma på nästa Open Session.

Johannes Hansen är Sveriges främsta mentala rådgivare och jobbar dagligen med flera av våra största stjärnor inom sport, musik och näringsliv. Han är författare till böckerna Fuck Your Fears, Tough Love och Peppa mig eller flytta på dig.

Säkra dina biljetter till Johannes Hansen Live - Open Session