Johannes hansen blogg: Mot högre höjder tillsammans

Mot högre höjder tillsammans

För varje gång jag får ett mail om hur min bok har fått någon att ta tag i något viktigt som förändrat deras liv så tänker jag skjuta ut tio stycken inlägg om varför du ska köpa den till alla du känner!

För varje person som stannar mig på stan och berättar hur min föreläsning har fått dom att stå upp för sig själva eller ringt samtalet de har skjutit på – så kommer jag tjata på er om att köpa biljetter och att ta med era vänner till mitt nästa framträdande.

För varje high five eller story jag får höra när jag kliver ner från scenen och lyssnar till någon som frustrerat säger ”varför har jag inte lyssnat på dig tidigare”. Ja, ju mer kommer jag ligga på och desto fler lokaler ska vi fylla. Få det att växa, över hela landet – ut på arenor.

För varje inbox-meddelande om hur mina texter ger dig bränsle för att fortsätta fastän det känns tungt. För varje sms med ett tack och en massa hjärtan. För alla personliga berättelser om revansch och alla kärlekshistorier som började med ett modigt ”hej”.

För varje ”nej” till mer arbete, för varje uppsägning mot nytt jobb eller eget företag. För nervositeten före den muntliga presentationen. För de stora drömmarna och livet på dina villkor. För handsvett, tvivel och prestationsångest. För hårt jobb och nyfunnen kärlek till något som ingen annan förstår sig på.

För att vara annorlunda.

Tills ni är så trötta på mig så att ni bara behöver höra någon nämna mitt namn eller visa en citat-bild för att släppa allt ni har för händerna, köra över era ursäkter och bryta igenom era problem. För att ni inte längre behöver mig, för att det har blivit en del av ert sätt att tänka. En självklar del av vårt liv, vår kultur. Att frigöra vår potential.

Men till dess så behöver jag er hjälp. För tro mig, jag är smart nog att förstå att jag inte kommer att kunna göra det här själv. Jag skulle aldrig ha nått er om det inte vore för den peppande familj av ambassadörer ni är där ute som sprider, peppar och är jobbiga jävlar precis som jag. Som ifrågasätter ursäkter och tror på drömmar.

 

Vill du få ännu fler verktyg för att bli mentalt starkare?

Då ska du ta med dig dina vänner och komma på nästa Open Session.

Johannes Hansen är Sveriges främsta mentala rådgivare och jobbar dagligen med flera av våra största stjärnor inom sport, musik och näringsliv. Han är författare till böckerna Fuck Your Fears, Tough Love och Peppa mig eller flytta på dig.

Säkra dina biljetter till Johannes Hansen Live - Open Session