Johannes Hansen Podcast: Rädslan för att misslyckas

Avsnitt 66: Rädslan för att misslyckas

”Varför är jag så rädd för att misslyckas?” Veckans podd är ett utdrag från kapitel 2 ur ljudboken Fck Your Fears. För att lära dig att mod inte är någonting vi föds med, det är något vi tränar upp. Lyssna och ta sats! Finns även på iTunes, Acast och Spotify.

Personliga reflektioner som påminner dig om att du behöver utmana dig själv för att växa som människa. Lyssna på samma avsnitt så ofta du kan.

 

Vill du få ännu fler verktyg för att bli mentalt starkare?

Då ska du ta med dig dina vänner och komma på nästa Open Session.

Johannes Hansen är Sveriges främsta mentala rådgivare och jobbar dagligen med flera av våra största stjärnor inom sport, musik och näringsliv. Han är författare till böckerna Fuck Your Fears, Tough Love och Peppa mig eller flytta på dig.

Säkra dina biljetter till Johannes Hansen Live - Open Session