Johannes Hansen podcast: Hur behåller jag motivationen?

Avsnitt 54: Hur behåller jag motivationen?

Börjar du tappa motivationen? Det här avsnittet påminner dig om vad du behöver göra för att få tillbaka drivet, och jag svarar även på den här veckans lyssnarfråga! Finns även på iTunes, Acast och Spotify.

Personliga reflektioner som påminner dig om att du behöver utmana dig själv för att växa som människa. Lyssna på samma avsnitt så ofta du kan.

 

Vill du få ännu fler verktyg för att bli mentalt starkare?

Då ska du ta med dig dina vänner och komma på nästa Open Session.

Johannes Hansen är Sveriges främsta mentala rådgivare och jobbar dagligen med flera av våra största stjärnor inom sport, musik och näringsliv. Han är författare till böckerna Fuck Your Fears och Tough Love, och har talat inför över 150 000 personer.

Säkra dina biljetter till Johannes Hansen Live - Open Session