Johannes Hansen blogg: Tankesätt som gör mig starkare

Tankesätt som gör mig starkare

Se situationer och människor för vad de är, gör ingenting bättre eller sämre. Sen se saker bättre än vad de är, och jobba hårt för att göra det till verklighet. Det är tankesätt som gör mig starkare.

Jag ångrar ingenting (om jag inte varit en riktig jvla idiot, då ber jag om ursäkt). Jag lägger inte för mycket tid på att önska att något hade varit annorlunda. Det är vad det är, jag har gjort vad jag har gjort, och det jag har varit med om har format personen jag är idag. Personen som jag strävar efter att vara stolt över.

Jag vägrar lyssna på åsikter när jag inte vet om personen har en god intention, eller när jag inte förstår vad personen vill tillföra. Jag ser åsikter i allmänhet som värdelösa.

När jag är frustrerad, känner mig hopplös och nedslagen av att det inte har blivit som jag har tänkt mig, eller jag inte kan göra det jag vill få gjort – då vet jag att jag är på väg att växa till nästa nivå. Det är så alla riktigt bra kreativa processer börjar för mig.

Ångest är mjölksyra. Den tvingar mig att söka en större förståelse för mig själv. Den gör mig smartare.

 

Vill du få ännu fler verktyg för att bli mentalt starkare?

Då ska du ta med dig dina vänner och komma på nästa Open Session.

Johannes Hansen är Sveriges främsta mentala rådgivare och jobbar dagligen med flera av våra största stjärnor inom sport, musik och näringsliv. Han är författare till böckerna Fuck Your Fears och Tough Love, och har talat inför över 150 000 personer.

Säkra dina biljetter till Johannes Hansen Live - Open Session