Johannes gästar Framgångspodden

Gästar Framgångspodden

Lyssna på avsnittet från Framgångspodden med Alexander Pärleros som handlar om vanliga livsproblem, hur du övervinner rädsla och tränar dig själv mentalt – min uppväxt, framgång och hur du börjar designa ditt liv.

Vi pratar bland annat om:

– Hur förbereder man sig för att göra jobbiga saker, varför känns det obekvämt och hur du gör det ändå

– Varför gör skjuter du uppsaker och känner dig onödigt stressad

– Att det flesta människor har alldeles för hög ambitionsnivå inom för många områden samtidigt

…och du får svaret på frågorna, ”hur får jag mitt liv att gå ihop?”, ”varför är jag inte nöjd när jag har lyckats?” och ”hur kommer jag fram till vad jag vill med mitt liv?”

Lyssna på iTunes

 

Vill du få ännu fler verktyg för att bli mentalt starkare?

Då ska du ta med dig dina vänner och komma på nästa Open Session.

Johannes Hansen är Sveriges främsta mentala rådgivare och jobbar dagligen med flera av våra största stjärnor inom sport, musik och näringsliv. Han är författare till böckerna Fuck Your Fears och Tough Love, och har talat inför över 150 000 personer.

Säkra dina biljetter till Johannes Hansen Live - Open Session