Johannes Hansen blogg: Du måste göra det nu

Du måste göra det nu

Det kommer ingen nästa gång, det är nu eller aldrig. Du avgör din framtid precis just nu.

Och den där klumpen i magen och ilningarna i bröstet; det är så det ska kännas. Det betyder att du växer och blir starkare.

Räck upp handen. Klinga i glaset. Gå fram och sträck ut handen. Slå numret och klicka ring. Gå upp på scenen. Tryck iväg mejlet. Bjud ut den där speciella personen.

När du vill ta dig an utmaningar som du vet att du kommer banga ifrån när det väl är dags; kasta dig in innan du hinner bli osäker, och hitta på problem som bromsar dig själv. Gör det även fastän du knappt fattar att du gör det. Innan du hinner förbereda dig. Du kommer att lära känna nya sidor hos dig själv, när du ”måste”.

På andra sidan kommer du inte ens förstå varför du inte har gjort det tidigare. Ja, den där personen som du vill vara är här – men du måste göra det nu.

Redo för nästa steg? Se Johannes live!

 

Vill du få ännu fler verktyg för att bli mentalt starkare?

Då ska du ta med dig dina vänner och komma på nästa Open Session.

Johannes Hansen är Sveriges främsta mentala rådgivare och jobbar dagligen med flera av våra största stjärnor inom sport, musik och näringsliv. Han är författare till böckerna Fuck Your Fears, Tough Love och Peppa mig eller flytta på dig.

Säkra dina biljetter till Johannes Hansen Live - Open Session