Boka föreläsare Johannes Hansen

Avsnitt 13: Designa livet på dina villkor

Varje dag jobbar jag med att designa livet tillsammans med mina klienter. Ställa viktiga frågor. Identifiera drivkrafter. Förutse utmaningar. Lära oss skillnaden på vad vi vill, och vad vi behöver. Hitta smarta lösningar. Följa med över tid för att se vad som fungerar – och göra bättre. Vi ställs inför oundvikliga problem, och maximerar stora möjligheter. Gör en plan idag! I början är det jobbigt att tänka. Men det är avgörande för att leva ett liv på dina villkor.

Personliga reflektioner som påminner dig om att du behöver utmana dig själv för att växa som människa. Lyssna på samma avsnitt så ofta du kan. Släpps varannan vecka.

Johannes Hansen är Sveriges främsta mentala rådgivare och arbetar dagligen med flera av våra största stjärnor inom sport, musik och näringsliv. Han är författare till boken FUCK YOUR FEARS, och som föreläsare anlitas han för att inspirera allt från entreprenörer, gymnasieelever, högskolestudenter och chefer i flera av Sveriges största företag med sitt budskap att du behöver utmana dig själv för att växa som människa.

Live: Turnédatum och biljetter
Video: Föreläsningstrailer
Podcast: In Your Face With Love