Boka föreläsare Johannes Hansen

Avsnitt 5: Du kommer aldrig nå fram

Relationer, tiden, livet blir aldrig akut. Det går liksom bara förlorat. För det är ju så med relationer och med tid för reflektion; det aldrig är akut. Det går liksom bara förlorat. Relationerna dör långsamt och ditt eget inre liv krymper väldigt sakta. Så långsamt och så sakta att det krävs distans för att se hur de försvinner. Och om vi inte jobbar med oss själva så tycker vi inte att det ens har med oss att göra, då tycker vi att det liksom bara hände – av sig självt eller på grund av ”dom”.

Personliga reflektioner som påminner dig om att du behöver utmana dig själv för att växa som människa. Lyssna på samma avsnitt så ofta du kan. Släpps varannan vecka.

 

Vill du få ännu fler verktyg för att bli mentalt starkare?

Då ska du ta med dig dina vänner och komma på nästa Open Session.

Johannes Hansen är Sveriges främsta mentala rådgivare och jobbar dagligen med flera av våra största stjärnor inom sport, musik och näringsliv. Han är författare till böckerna Fuck Your Fears och Tough Love, och har talat inför över 150 000 personer.

Säkra dina biljetter till Johannes Hansen Live - Open Session