Avsnitt 4: Peppa mig eller flytta på dig

Det finns människor som får dig att må dåligt. Som suger energi. Ger dig huvudvärk. Får dig att vilja gå och lägga dig tidigt. Det hugger till i bröstet när deras namn kommer upp i telefonen. Och givetvis har din kropp helt rätt. Så varför fortsätter du att umgås med dem?

Personliga reflektioner som påminner dig om att du behöver utmana dig själv för att växa som människa. Lyssna på samma avsnitt så ofta du kan. Släpps varannan vecka.

 

Vill du få ännu fler verktyg för att bli mentalt starkare?

Då ska du ta med dig dina vänner och komma på nästa Open Session.

Johannes Hansen är Sveriges främsta mentala rådgivare och jobbar dagligen med flera av våra största stjärnor inom sport, musik och näringsliv. Han är författare till böckerna Fuck Your Fears och Tough Love, och har talat inför över 150 000 personer.

Säkra dina biljetter till Johannes Hansen Live - Open Session