In love with fear - Johannes Hansen podcast

Avsnitt 1: Du har inte ens börjat

Jag brinner för att se fler människor som förstår vikten av utmanande inspiration. Vi behöver bli människor som förstår att framtidstro är livsnödvändigt, men att vi aldrig kommer göra vårt bästa om vi inte blir puttade ut för kanten. Finns även på iTunes och Acast.

Personliga reflektioner som påminner dig om att du behöver utmana dig själv för att växa som människa. Lyssna på samma avsnitt så ofta du kan. Släpps varannan vecka.

 

Vill du få ännu fler verktyg för att bli mentalt starkare?

Då ska du ta med dig dina vänner och komma på nästa Open Session.

Johannes Hansen är Sveriges främsta mentala rådgivare och jobbar dagligen med flera av våra största stjärnor inom sport, musik och näringsliv. Han är författare till böckerna Fuck Your Fears och Tough Love, och har talat inför över 150 000 personer.

Säkra dina biljetter till Johannes Hansen Live - Open Session