När du vet vad du vill göra och hur du skulle kunna göra det
– varför gör du det inte?

 

Johannes Hansen är expert i psykologin inom ledarskap, förändring och prestation. Han är utbildad hos två av världens främsta inom personlig utveckling, Bob Proctor och Anthony Robbins.

Mental rådgivning för dig som vill maximera din potential

Efter tio års studier och träning med över 4 000 timmars erfarenhet av personlig rådgivning designar Johannes Hansen mentala träningsprogram för människor som vill utvecklas till nästa nivå.

Programledaren Gina Dirawi, komikern Kristoffer Appelquist, elitidrottaren Sanna Kallur, fd landslagsmålvakten Magnus Hedman, artisten Navid Modiri och 1000 VD:ar i tillväxtbolag har tränats av honom.

All förändring kräver mod. Mod är en muskel vi med rätt teknik kan träna upp precis som biceps. Människor kommer skratta åt dig, du kommer göra fel och chansen finns att det inte blir som du tänkt dig. Men modiga människor gör det ändå.

Inspirationsföreläsare som utmanar

Med humor och en härlig kontakt med publiken lär Johannes Hansen ut hur viktigt det är att göra det som känns obekvämt, att magkänslan ofta leder oss i fel riktning och varför det är tjänstefel att ha en oskön attityd.

Hans föreläsningar är fyllda med tankesätt och kraftfulla verktyg för hur vi kan träna oss själva till att bli modigare och mer handlingskraftiga. Allt levererat med en provocerande kärlek som får dig att vilja ha mer.

Företag som TV4, Viasat, Swedbank, Anticimex, Länsförsäkringar, Comhem, Grant Thornton och Electrolux Home anlitar honom för att inspirera chefer och medarbetare. Över 150 000 personer har sett Johannes Hansens föreläsningar.

Anlita Johannes Hansen för att växa snabbt

Precis som det är de sista repetitionerna på gymmet som gör att dina muskler växer snabbt så är det dom obekväma besluten som får dig att växa snabbt både personligt och professionellt.

Johannes Hansen har tränat människor i alla sammanhang, åldrar och branscher – från ledningsgrupper, säljteam och entreprenörer till mediaprofiler, kommunalarbetare och högstadieelever.

Formatet anpassas alltid efter behov och kan variera från en 30 minuter lång föreläsning för en mindre publik till ett flerårigt rådgivningsprogram för ledare eller ett nationellt utvecklingsprojekt på två år.